Open brief aan Roemer

Hallo ouwe Miel,

Om te beginnen gefeliciteerd met je owal thaaim haai. Echt fantastisch zoals ome Ries jou in de schijnwerpers zet met 37 zetels. Ja, we kennen die ouwe rukker goed dus wat dat betreft…

Maar even zo goed willen wij je vast even wat meegeven voor als je straks premier of minister-president of kanselier of hoe dat allemaal mag heten, bent. Kijk, wij zijn namelijk wel een beetje bedroefd. Bedroefd omdat wij denken dat jouw plannetjes neerkomen op één grote roofpartij bij ons en dat mag toch niet gebeuren? Dat vind je zelf toch ook, hè knakker? We hebben nog wel een commissariaatje voor je in het verschiet als je straks de kamer uitgaat dus let goed op.

Kijk, iedereen kan in de Kwoot lezen dat wij de pijlers onder onze economie zijn, de kurk waarop alles drijft. Wij zijn de harde werkers, vooral als het erom gaat een ander eruit te werken, hahahahaha! Maar zonder dollen, ouwe communist, wij zijn onmisbaar voor  Nederland. De hardwerkende Nederlanders die zo hard werken dat we zo nu en dan wat anderen wel kunnen missen. Wij ontslaan wel eens medewerkers maar bij voorkeur  alleen als er winst en dus dividend op de loer liggen. Dan is het het uitgelezen moment om wat van die domme, luie varkens te lozen en terug te sturen naar hun eigen buurt. Zo’n buurt die er meestal niet uitziet en waar ze maar een beetje samenklitten met de rest van het werkschuwe schorem. Want, wees eerlijk, dat is het. Dat weet jij ook, Miel. Als je diep in je hart kijkt…

Het is natuurlijk niet voor niets dat we die rondmierende armoedszaaiers van tijd tot tijd uit de bakken kwakken want het is echt tobben met dat volk, hoor. Daar houden we dan ook altijd goed rekening mee bij het vaststellen van de betaling. Rottig is natuurlijk wel dat ze na hun ontslag kunnen teren op onze spaarcenten en daar willen we het eens met je over hebben. Kunnen we de staatsgraai in onze portefeuille niet wat verlagen zodat er minder naar dat lapswanzende tuig toe gaat? We bedoelen: als ze al zouden willen werken, zouden ze wel iets bedenken om te doen maar zelfs daar zijn ze te dom voor of gewoon te lui, dus waarom moet je dat belonen?

Niet te vergeten het getheisem in een rolstoel of permanent aan de slangetjes, of die pillenslikkende Pompelui. Nou, dat is helemaal erg volk dat z’n bed niet uit wil komen. Werken naar vermogen, dat doen wij ook en wij hebben VEEL vermogen. Wij gaan toch ook niet bij de pakken geld neerzitten als het eens een beetje tegenzit? We bedoelen maar, ouwe volksmenner, wij begrijpen elkaar toch wel? Dus als je de baas wordt in dit land, stimuleer ons dan niet tot emigratie hè (knipoog). Dag rooie held!

Groeten van ons allemaal:

Forza Polderland

https://chaoticus.wordpress.com

http://sp.nl

http://vvd.nl

http://vno-ncw.nl

http://cda.nl

http://d66.nl

http://pvda.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s