Hoe Europa en de VS Israël naar de filistijnen helpen…

Ja…een Jodenstreek dat was het zeker maar daar bleef het niet bij want eenmaal zo’n rotstreek geleverd, dan zit je in de ouree. Ja zeker, stuur maar eens een heel volk de jungle vol adders en stekelplanten in, dan slaap je niet lekker meer. En dus verklaarden de beide grootmachten zich solidair met Israël, “wat er ook gebeurde”. Want ja, iedereen trok een heel somber en serieus gezicht bij de holocaust. Daar moest toch iets moois uit voortkomen, althans die indruk wekten ze.

Dus zet je een heel volk voor een vrijwel onmogelijke taak, namelijk een land te stichten in een reeds bewoond gebied. De Amerikanen hadden daar al ervaring in en wisten dat je het beste de oorspronkelijke bevolking zoveel mogelijk kon uitroeien. Dat was de gedachte erachter. Niet helemaal origineel maar dat was het mooie juist. De Zionisten hadden aangegeven waar ze heen wilden..niet naar Suriname zoals Mussert had bedacht en ook niet naar Madagaskar waaraan weer andere fascisten dachten maar gewoon naar het Beloofde Land. Gemakkelijk was het in zekere zin want daar woonden tot nog toe al wat Joden en een zooitje ongeletterde Palestijnse herders. Nou, we gaan daar verder niet op in want de stichting van de staat Israël is een bekend verhaal. Belangrijker is nu de houding die de VS en Europa sindsdien  steeds hebben ingenomen.

Van meet af aan was alles wat Israël deed welgedaan. Van dag tot dag namen beide continenten een absolute houding voor dat land aan en zelfs tot op de dag van vandaag ligt onze premier Rutte vrijwel met Netanyahu te knuffelen. De grote vraag is: wie heeft daar wat aan? Het antwoord is: zolangzamerhand bijna niemand meer. Israël al helemaal niet. Dankzij de halsstarrige steun uit het “vrije westen” zijn de meer criminele elementen in de politiek van dat lans er steeds in geslaagd de touwtjes in handen te houden. Politici die een afwijkende koers dreigden in te zetten, werden doodeenvoudig vermoord, Rabin bijvoorbeeld. Deze fascistoïde schijnregeringen besloten geen enkele poging te doen de Palestijnse machtswellustelingen van Hamas en Hezbollah uit hun positie te smijten en de verstandige krachten een kans te geven. Nee want dat zou hun eigen discutabele positie aan het wankelen brengen. En dus bleef het aan beide kanten het “beleid van “Boem” tegen “Boem”.

De Israëli’s die echt goede bedoelingen hebben zitten daarom te kniezen en zien het vanwege alle geweld en ellende eigenlijk niet meer zitten. Zij verlaten het beloofde land dat zolangzamerhand een Vervloekt land begint te worden. De Amerikanen en European hebben er ook niets meer aan want de Joden beginnen in steeds hoger tempo terug te keren en….daarmee verliezen beide wereldheersers een belangrijke bondgenoot in dit totaal ongeorganiseerde deel van de wereld. In wezen is Israël in de huidige vorm immers niet meer of minder dan een militaire basis van het “vrije westen”? Maar ja, het garnizoen loopt leeg…

Hert zou aan te bevelen zijn als de VS en Europa daadwerkelijk een alternatief mogelijk maakten, al was het alleen maar door ene genuanceerd standpunt in te nemen. Maar nee…dan zouden ze hun hypocrisie over holocaust en het Beloofde Land moeten openbaren en dat…dat…is net ietsje te riskant.  En nu zal die zich “schrijver”  noemde @GeertGeel mij wel weer een fan van hamas noemen….

Tot sterkte,

Kaj Elhorst

https://chaoticus.wordpress.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s