Tijd voor diepe schaamte

Het begint tijd te worden voor echte schaamte, schaamte de groter is dan de collectieve bloospartij die in Europa opkwam na de holocaust. Nou ja, collectief….er bleven ook na 1945 talloze ~Nederlanders spreken over een fatsoenlijk antisemitisme, dat wilde zeggen: wel als buurman maar niet bij ons aan tafel. Dat laatste was trouwens van twee kanten al vaak ongewenst omdat wij, supergermanen, niet kosjer aten.

Het artikel van Bart Schut op Joop.nl wordt door sommigen gezien als een apologie voor de Joden, hun volmaakte onschuld, hun onvermogen om iets verkeerd te doen. En ja…je zou haast gaan denken dat Joden bij hun geboorte het oormerkje “deze mag je haten”  hebben meegekregen. Schut wekt ook de indruk dat antisemitisme een natuurlijk gegeven is en alsof Joden nog nooit iets hebben gedaan dat  schunnig zou zijn.  Maar…dat het hun schuld is dat ze naar Palestina zijn vertrokken, dat is onzin. Natuurlijk, Ziuonistische filosofen hebben allerlei gedachten spinsels gevolgd die ons, als Germanen, terug zouden voeren naar gebieden achter de Oeral. Daar komen we oorspronkelijk vandaan. Misschien heet het gebergte niet voor niets OERal. En toch is er niets dat ons daarnaar terugdrijft. Gelukkig maar…de Russen zouden ons zien aankomen met 16 miljoen! Onmiddellijk zou de Russische PVV zich teweerstellen.

De gang van de Joden naar Palestina na 1945 is doodeenvoudig het gevolg van het feit dat Europa al eeuwenlang er vanaf wilde. Nergens ter wereld is het antisemitisme zo virulent aanwezig geweest als in het “christelijke” Europa. Antisemitisme in de zin van Jodenhaat dan. Ook in dit verband heeft het christendom zich de meest onverdraagzame godsdienst ter wereld getoond.  De holocaust was een mooie gelegenheid voor latente antisemieten en Zionisten om een verstandshuwelijk te sluiten en samen te werken aan de definitieve “Lösung” van het Jodenvraagstuk. Dat Europa daarmee de Palestijnen opzadelde met het “probleem” deed er niet toe. De vraag is natuurlijk wel hoe de PVV zou reageren  als plotseling een par miljoen mensen zich middenin ons land vestigen op basis van een mythologisch verhaal in een schrift dat we niet kunnen lezen.

Het moet gezegd worden: alleen de Britten begrepen dat het tot problemen zou gaan leiden. Problemen voor dePalestijnen, problemen voor de Joden, problemen voor….Europa want de Palestijnse terreur was niet meer dan de bal die we konden verwachten na onze eigen kaatspartij. In onze verontwaardiging daarover doen wij nu net alsof moslims uitmunten in antisemitisme, zoals blijkt uit de reactie op uitlatingen van Turkse jongens. Op zich zijn die al erg genoeg maar wij maken de schande nog groter door onze handen in onschuld te wassen en onze straatjes schoon te vegen. Voor deze hypocrisie zouden we ons diep moeten schamen maar dat doen we niet. Nee, wij sublimeren onze schaamte door alles, letterlijk alles, goed te keuren van de Zionistische junta in Jeruzalem uitvreet.

Tot sterkte,

Kaj Elhorst

https://chaoticus.wordpress.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s