Meet and Greet

Ongeveer zes procent Indisch bloed heb ik in me en ik ben geboren in The Bible Belt, Nijkerk maar daarna al heel gauw vertrokken naar Winschoten waar ik mijn schoenen liet verzolen door de vader van Jan Mulder. Het klinkt allemaal een beetje anders dan Geert Wilders, alias Blonde Greet, die uit Venlo  en die een Partij voor Venlo oprichtte, wat door anderen verkeerd werd begrepen en werd vertaald in Partij voor de Vrijheid.

Goed, na deze korte introductie de werkelijkheid. Wie goed naar Greet kijkt, weet dat hij Indo is, hij heeft meer Indisch bloed in zich dan ik. Waarschijnlijk voelt hij nog dieper in zich de Stille Krach, kan hij zijn vingers gemakkelijker in de vorm van een kommetje naar boven buigen en bezit hij een groter vermogen tot Indische Doofheid dan ik. Of dat een groot voordeel is , weet ik niet. Daar staat tegenover dat Greet in een goed Katholiek gezin opgroeide en dat leidt niet altijd tot ruimere flexibiliteit. Ik ken nog al wat katholieken die een onbuigzaamheid vertonen die groter is dan die van de Tower in Londen. Geestelijke onbewegelijkheid is zeker geen alleenrecht van Calvinisten.

Daar komt bij dat Greet trouwde met een Joods-Hongaarse vrouw. Nu bestaan er in Hongarije heel vreemde ideeën over de band met het Beloofde Land. Zo loopt er een dweepster rond die beweert dat Jezus een Hongaar was. Ja, echt een veel helderder beeld krijg je van dat soort invloeden niet. Bovendien gaf Greet zich over aan Zionistische indoctrinatie. Plotseling zag deze verwilderde doling in de gang van zaken in Israël de redding van de wereld. De bezieling die hij in de samenleving daar tegenkwam, miste hij  Nederland. En meteen was hij om. Die Palestijnen waren criminelen en de Joden waren de goeien. Dat kon je aan alles zien. De Joden hadden dat ook in hun heilige boek staan, dat ze daar mochten wonen, als uitverkoren volk. Daar was geen discriminatie bij maar gewoon Goddelijke gerechtigheid.

En zo begon ons heilig boontje ideeën te krijgen over een Zion aan de Noordzee, een beloofde land voor Indo’s die nog steeds niet met hun Indische bloed in het reine waren gekomen omdat ze zich daardoor gediscrimineerd voelden en dus…blondeerde hij zijn donkere haar en dus…verzon hij op zijn soepel duimen kauwend een Joods-Christelijke cultuur. Niet dat daar ooit eerder sprake van was geweest maar het klonk fantastisch! En…je kon er al die arme zielen die door geïmmigreerde moslims uit hun armoewijken verdreven dreigden te worden mee inpalmen. Weg met het liberalisme en Onwards Christian Soldiers….!

Kijk, zo verliep onze Meet and Greet. Behoorlijk heftig.

Tot sterkte,

Kaj Elhorst

https://chaoticus.wordpress.com

Advertenties

5 thoughts on “Meet and Greet

    • Ja Kay, dat ( mijn blog,naam), noemt men zelfspot, vandaar. Het gaat meer niet om dat je je favoriete onderwerpen ( Wilders, de PVV en de RK Kerk voortdurend bekritiseerd, daar is soms ook wel voldoende reden voor), maar je bent volkomen selectief. Ik hoor nooit een woord van kritiek op die andere gewelddadige beweging en dat maakt jou zo ongeloofwaardig. Hele regio,s staan in brand, Mali, Somalië het Midden Oosten Indonesie en Pakistan, voornamelijk als gevolg van de vredelievende islam. Maar Kay hoort niets en ziet niets, nee hij houdt liever het bij zijn eigen favoriete stokpaardjes. En dat is geschiedenis-leraar geweest? Over geestelijke onbeweeglijkheid gesproken…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s