Seks is echt geen pretje…..

Je hebt een mooi huis met een weliswaar loodzware hypotheek maar op de voorgevel prijkt het bord: “Testosteron, een plek onder de zon…”. Je hebt ene auto die kan knallen zodat je buren zich geel en groen ergeren maar niks zeggen omdat ze geïntimideerd zijn en je hebt een lekker wijf waar de hele straat wel een keer overheen wil. Ja, je hebt je zaakjes goed voor elkaar, zo heet dat dan. Je werkt van zeven tot zeventien, je zorgt voor je demente moeder en je haalt en brengt de kinderen. Zo ziet het dagelijkse leven er ongeveer uit. En dan mag je nog blij zijn ook….

En dan schuif je ’s avonds afgemat in bed naast je vrouw die de hele dag aan het zuigen, koken, poetsen en aan de kassa-afrekenen is geweest en dan wil je OOK wel eens wat neuks, iets dat je gewoon even de broodnodige ontspanning geeft. Ja zeker, je wilt ook wel eens iets voor jezelf, waar of niet? En dus: neemt je piemel de houding aan van een treurwilg en je vrouw klaagt over hoofdpijn en doet haar ogen al dicht nog voordat ze het doosje met morning after pillen heeft gezien. En dus vreet je je op in bed en denk je aan de stressvolle dag die morgen weer op je wacht, zo’n dag vol presteren. Je begint te hyperventileren en je denkt: daaraan moet iets gebeuren. En dus koop je voor jezelf een palet viagrapillen en voor je vrouw nu ook een Sinterklaaszak pillen want ook die moet een beetje opgepord worden want ja….er moet ook op het neuke gebeid is gepresteerd worden. Dat is ook participatie en we leven nu eenmaal in een participatiesamenleving.

En dus lig je twee dagen later verwachjtingsvol naast je vrouw in bed….te hopen dat de hoofdpijn wegtrekt en ja hoor, ze klaagt niet over hoofdpijn. Deze keer heeft ze buikpijn…bijwerking van die sekspillen natuurlijk…. En zo keer je je opnieuw om terwijl je “Kleine Man” recht overeind staat als een ladder waar je maar beter niet onderdoor kunt lopen. Misschien dat het lukt als je het gat in de matras probeert. En dan maar hopen dat je vrouw niet wakker wordt van het gebonk of droomt dat je met een minnares bezig bent. Maar ja, hoelang moet dat? Een half uur en er is nog steeds geen verandering, een uur….alleen het gat in de matras wordt groter, twee uur….dat wordt morgen niks meer met werken. Daar ga je met je prestatiedrang! Ik kan daar zo pillig van worden…

Tot sterkte,

Kaj Elhorst

https://chaoticus.wordpress.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s