Psychopathen stralen overal

Eigenlijk is het verbijsterend. De VS hebben dag in dag uit de mond vol over terroristen terwijl zij zelf dagelijks niets anders doen dan het kweken van terroristen. Dat doen zij niet alleen door andere volkeren zo hard tegen de haren in te strijken dat de kaatsende bal vanzelf terugkomt. Nee, ze doen het ook door in beginsel gezonde jongens tot volslagen neuroot en sociopaat op te voeden.

Met groeiende afschuw zie ik films voorbijkomen waarin jonge jongens worden opgeleid tot marines. Zij krijgen een opleiding waarbij iedere vorm van zelfstandig en onafhankelijk denken eruit wordt geschopt , geslagen en geschreeuwd. Vervolgens worden de bont en blauw gemartelde hersens volgepropt met waanzinnige nationalistische en xenofobe flauwekul. Geen wonder dat deze jongens na afloop zo blij zijn met hun kameraden. Het zijn de enigen die hen nog beschouwen als mens. Ieder ander die deze geuniformeerde staatsidioten voorbij ziet marcheren, weet dat het de grootstmogelijke gekken zijn die uitsluitend het alternatief van geweld kennen. De indoctrinatie op z’n dieptepunt.

Nu is indoctrinatie niet vreemd aan de Amerikaanse samenleving. Bij gebrek aan beter zie ik bijna dagelijks Amerikaanse politieseries passeren waarin er op effectieve wijze een grondig haatgevoel in wordt gehamerd tegen alles wat “drug”  en “ontrouw” heet. Het zijn twee genormeerde peilers waarop het Amerikaanse kaartenhuis is gefundeerd. Eerst heeft men collectief drugs tot crimineel verklaard, vervolgens constateert men dat de drugshandel in handen is van criminelen. Dat heet oorzaak en gevolg met elkaar verwisselen maar die verdraaide gedachten worden gecamoufleerd door een normpatroon aan de burgers met de pet op te dringen. Het ergste is misschien wel dat wij die nonsens nu ook dagelijks weg te slikken krijgen zodat je bijna gaat geloven dat drugs en criminaliteit onverbrekelijk verbonden zijn.

Het zou goed zijn als onze terrorisme-specialisten zich eens richtten op de alledaagse cultuurpatronen en algemeen geaccepteerde normen en waarden om te zien in hoeverre die onafhankelijk denken bestrijden, massahysterie opwekken en daarmee terrorisme, ook een vorm van hysterie, opwekken.

Tot sterkte,

Kaj Elhorst

https://chaoticus.wordpress.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s