Oostindisch doof en blind

Dat allochtoon Geert Wilders zijn stinkende plekje in Nederland wil waarborgen, begrijp ik best. Het zijn altijd degenen die het laatstgekomen zijn, die in dat opzicht het meest agressief optreden. Daarom is er zowel voor hem als voor zijn echtgenote voldoende reden om te bewijzen watvoor goede Israelpilaarbijtende Nederlanders zij zijn. Even terzijde: in het land van zijn vrouw loopt een halfgare dame rond die beweert dat Jezus een Hongaar was en ze heeft nog volgers ook. Ik zou dus maar uitkijken met het spul dat daarvandaan komt.

Dat betekent allemaal niet dat wij als wat meer gewortelde Nederlanders nu onze pijlen moeten richten op dit stelletje armzalige zwervers uit het oosten. Veel meer belangstelling zouden wij moeten hebben voor de oorzaken van het succes van de steeds meer Hitleriaans aandoende wittebol. Ja zeker: steeds meer Hitleriaans nu hij al zover is gezonken dat hij koren van zijn volgelingen trouw de correcte teksten laat uitmekkeren, in casu: “minder”.

Volgers heeft deze sociopaat vooral te danken aan twee zaken: er heerst veel onvrede waarvoor de meer “fatsoenlijke” partijen geen oog hebben. Die onvrede heeft vooral te maken met de onrust in de onmiddellijke leefomgeving. Dorpen en steden krijgen een totaal anders uiterlijk, het leven wordt moeilijker omdat iedereen voor zichzelf moet zorgen en er is een stroom van mensen op gang met gewoonte en gedachten die niet de onze zijn. Daar verzet een brede massa zich tegen en dat is te begrijpen. Veel mensen hebben nu eenmaal niet de geestelijke inhoud meegekregen om met al dit soort veranderingen en inbreuken om te gaan. De “fatsoenlijke partijen” zouden dus er goed aan doen daar rekening mee te houden. Niet door nieuwkomers uit te bannen maar door de samenleving anders te organiseren en veel meer aandacht te geven aan kleinschaligheid. Die spreekt meer aan dan de megalomane, functionele efficiëntie. Dat heet gewoon “psychologie”.

Onvrede en behoefte aan doodgewone nestwarmte in de eigen leefomgeving. Stabiliteit: minder slopen en veranderen dus. Dat kan heel goed als de idiotie van het “op de kaart willen zetten” van de eigen stad of het eigen dorp plaatsmaakt voor een gevoel van samen-leven. “Fatsoenlijke” politieke partijen zouden veel meer aandacht moeten geven aan “zorg” en de mogelijkheden voor kinderen om “kind” te kunnen zijn, dat is iets anders dan gevormd te worden tot functionele productiemachines op een zo hoog mogelijk niveau, waar het onderwijs nu op is gericht. Geef de mensen weer het gevoel ergens “thuis” te zijn en biedt ze de mogelijkheden om uit ellendige omstandigheden weg te komen, bijvoorbeeld door de bijstandsregels flexibel toe te passen. Het succes van de lokale partijen, afgelopen woensdag, is in dat opzicht een teken aan de wand. Wie een beetje mensenkennis bezit, zal al gauw begrijpen waar het allemaal om draait.

De reden waarom het to op heden allemaal niet gebeurt, is gebaseerd op twee foutepremissen: 1. We moeten concurreren met de wereld om bovenaan te blijven staan als het gaat om wetenschappelijke en technologische kennis en vaardigheden. Dat nu is een een bij voorbaat verloren strijd. Historisch gezien is zoiets onmogelijk aangezien de voorrang door de tijd altijd van plaats verandert. Al eerder was China ons ver vooruit in dat opzicht. Daar kende men bijvoorbeeld vuurwerk, toen hier het vuur als zodanig nog maar net bekend was. 2. De immigratie is te stoppen. Dat is de grootstmogelijke kletskoek. Chinese muren en Rijnbarrières hebben nog nooit een immigratie kunnen stoppen. Het is dus beter de immigratie goed op te vangen dan haar te belemmeren want in het laatste geval wordt de druk alleen maar steeds groter.

Politici, wetenschappers en bestuurders weten dat maar zij zijn horende doof en ziende blind en veroorzaken zo een samenleving die geestelijk gederangeerden zoals Geert Wilders een kans bieden. O ja…en laat hem in het vervolg zelf betalen voor zijn beveiliging. Als iemand de hele dag door met benzine en lucifers door zijn huis loopt, ga ik niet zijn brandverzekeringspremie betalen.

Toty sterkte,

Kaj Elhorst

https://chaoticus.wordpress.com

Advertenties

25 thoughts on “Oostindisch doof en blind

 1. Lekker hé, dat er een Wilders en een PVV is, fijn dat er zo,n zondebok is waar je lekker tegenaan kunt zeiken over een (zeer omstreden) mening. Die linkse politiek correcte rakkers schoppen een rel over een omstreden mening, Wilders schopt een rel over ontoelaatbaar maatschappij ontwrichtend gedrag. Wie heeft/hebben hier een pakhuis boter op hun hoofd??Al zijn lang niet alle PVV`er s zo radicaal en brutaal als Wilders, inmiddels wordt er weer gesproken over een cordon sanitaire en zijn er collectieve voorstellen of afspraken om de PVV te negeren en uit te sluiten van samenwerking. PVVers zijn inmiddels besmet en sommigen worden geweerd op de werkvloer en met de nek aangekeken. Inmiddels worden PVVers omgekeerd allemaal net zo behandeld als waar ze van beschuldigd worden door die politiek correcte “Gutmensch”. Net als alle politiek partijen, instanties en bn`ers die hun verantwoordelijkheid laten liggen. Die verzuimen de openbare orde en de wet te handhaven, omdat er onvoldoende middelen en organisatievermogen zijn. Die het rechtsgevoel uithollen, omdat ze doodslag niet van eerwraak kunnen onderscheiden en verkeersmoordenaars een taakstraf op willen leggen. Die geen stelling nemen als opiniemakers, journalisten en kunstenaars worden bedreigd, maar het gaan hebben over beledigen en beschaafd discours. Die altijd vallen over de toon van de kritiek op de bijna dagelijkse terreur gepleegd door geloofsfanaten, maar nooit die daders zelf veroordelen omdat die blijkbaar niet toerekeningsvatbaar zijn. Die de academische wetenschap verraden vanuit hun politiek correcte ivoren torentjes. Die meer ophef maken over een omstreden mening dan over het bekritiseerde en ontoelaatbare criminele gedrag. En al diegenen die liever schelden zonder inhoud, destructief tot op het bot, bitter en zuur, dan dat ze ook maar één kleine bijdrage leveren aan de oplossing van de problemen die er wel degelijk zijn. Laten we vooral de criminaliteit van onze eigen Nederlandse criminelen, de tokkies, hooligans en pedo,s niet bagatelliseren, per slot van rekening is dat met 29 % altijd nog de grootste groep.

  Maar ach, zo lang Wilders er is hoeven we geen hand in eigen boezem te steken en kunnen we fijn alles op hem projecteren. Want alleen hij is de racist, de fascist, de islamofoob, de nazi en hij verpest het maatschappelijk klimaat voor ons allemaal. Lekker toch….om de hele samenleving te kunnen bewijzen dat je zelf zo,n geweldig “Gutmensch” bent.

  • Inderdaad, je mag niet de hele groep verantwoordelijk houden voor het feit dat een deel van die groep gewoon niet deugd. Maar omgekeerd doen alle PVV-bashers hetzelfde, zoals ik al schreef. Die Hitlervergelijking komt niet van hemzelf, maar uit de linkse hoek die daar uiteraard altijd goed mee scoorden, ook toen ze Fortuyn aanvielen en het klimaat geschapen hebben waardoor hij werd vermoord. Ergere nog de linkse politiek correcte meute heeft ook het klimaat geschapen waardoor Fortuyn en Wilders met de PVV zo populair werden. Waarom lees of schrijf je daar nooit eens over. Ik heb je de link al eens eerder gestuurd, begrijp je dan echt niet hoe het zover heeft kunnen komen? Lees dit eens goed door man!

   http://www.heemland.nl/hl27-Boek_De_kloof.htm

 2. Je bent ook niet erg slim Kay, die immigratie is niet alleen een gevolg van armoede, onrust en geweld elders,, maar vooral ook van de goede (sociale) voorzieningen waar immigranten hier recht op hebben als ze een verblijfsvergunning krijgen. Heel kort gezegd, de echte problemen met immigratie zijn pas begonnen toen we ze begonnen te pamperen omdat men ze zo zielig vond. Vanaf toen hoefden ze namelijk niet meer te integreren omdat de economische noodzaak daarvoor werd weg genomen. Lees dit maar eens goed door. http://zwetsmajoor.wordpress.com/2013/07/29/het-dilemma-van-de-illegaliteit/

  • Over onzin gesproken, wist je trouwens dat Marokkaanse jongeren vier keer zo vaak ( 140 per 1000 ) geregistreerd dader zijn dan Nederlandse jongeren? De slachtoffers van die Marokkaanse criminelen bijna zonder uitzondering blanke Nederlanders zijn? Over racisme en discriminatie gesproken, maar daar hoor je onze knuffel Kay nooooit over..Ach, het zal allemaal wel weer de schuld van blonde Greet zijn nietwaar Kay?

 3. Persoonlijk vind ik discriminatie en stigmatisering ook niet erg leuk, maar dat is van alle culturen, Je denkt toch zeker niet dat blanken daar het patent op hebben? Ooit ben ik ook door een onbekend zwart meisje volkomen genegeerd in een restaurant, dus ik weet hoe het voelt, maar het (racistische) selectieve geweld vele malen erger. Maar dat is mijn mening maar, daar hoef jij je niets van aan te trekken hoor!

   • De manier waarop jij over Wilders praat spreekt boekdelen. De reden dat hij beveiligd moet worden ligt niet aan (alleen) hem, maar aan het explosieve gewelddadige cultuurtje van lange tenen en korte lontjes, dat we hier hebben binnen gelaten. Als hij hetzelfde over de middeleeuwse misstanden van het christendom of joden zou zeggen was er geen vuiltje aan de lucht. Maar dat ziet onze Kay niet.

   • En dan deze opmerking: ” er is een stroom van mensen op gang met gewoonte en gedachten die niet de onze zijn. Daar verzet een brede massa zich tegen en dat is te begrijpen. Veel mensen hebben nu eenmaal niet de geestelijke inhoud meegekregen om met al dit soort veranderingen en inbreuken om te gaan”.

    Het denigrerende toontje alleen al, alsof het om andere eetgewoontes zou gaan, waar die brede massa zich tegen verzet.

   • Om je geheugen even weer op te frissen, deze dame werd om haar uitspraak zo verguist en gedemoniseerd, dat tientallen jaren niemand meer een mond open durfde te doen over dit onderwerp, dat toch echt haaks staat op onze cultuur. Iedere discussie over de islam werd in de kiem gesmoord, totdat ene Fortuyn de knuppel in het hoenderhok gooide en de geest eindelijk uit de fles kwam . Ja de islam staat ter discussie en het criminele gedrag van veel (Marokkanen) van haar aanhangers ook. Wen er maar aan!.

    Andreas Burnier: Feministe.

    In november 1983 publiceerde de Volkskrant een interview van Ischa Meijer met schrijfster, hoogleraar (criminologie) en feministe Andreas Burnier (dr. C.I. Dessaur). Daarin zegt ze: ‘Trouwens, het grote probleem voor vrouwen is niet zozeer de man, het kapitalisme of het communisme, maar momenteel vooral de Islam, die op een ongelooflijke manier aan het oprukken is in de wereld, en waarvan wij inmiddels ook een vijfde colonne in huis hebben. Het zal gruwelijk voor de vrouwen worden, ook in West-Europa, als we de Islam de vrije hand laten; een systeem waarin het gelegitimeerd is, noodzakelijk wordt geacht, om vrouwen thuis gevangen te houden, hen te mishandelen, je dochters onvoldoende onderwijs te geven, waardoor ze gedwongen zijn om uit pure economische ellende in het huwelijk te treden. Het is natuurlijk vreselijk progressief om te zeggen: wij moeten elke cultuur in haar waarde laten, alles toelaten, niet discrimineren dat vind ik ook, maar de kwalijke, fascistische trekken in andere culturen mag je best bestrijden. Zolang de Islam heel expliciet en open voor het seksfascisme is, moet het bestreden worden en helemaal niet genuanceerd getolereerd.’

  • Maar ze kan wel heel wat onheil aanrichten. Vorig jaar hebben moslimterroristen 2600 aanslagen gepleegd waarbij naar schatting 20.000 doden vielen en minstens evenveel gewonden. En kom me nou niet weer aanzetten met die onzin dat het geen echte moslims zijn. Al die moslim terroristen nemen Mohammed als hun voorbeeld gedragen en kleedden zich naar zijn voorbeeld. Alle 27 moslimterreur groepen zijn uit op een streng islamitische staat.

   O ja er is er ook nog één Christelijke terreur groep ergens in Afrika, het “leger van de heer”, die met stelen, moordden, verkrachten en alles wat in strijd is met de tien geboden een staat willen stichten gebaseerd op die tien geboden.
   echt voorbeeldige christenen, dat dan wel weer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s