Afgeluisterd, haha!

Kijk…niet alleen de NSA maar ook wij kunnen afluisteren hoor! Wij hebben daarvoor zelfs nog veel mooiere technieken dan dat clubje amateurs van de NSA bij elkaar en om dat te bewijzen het volgende.

In de afgelopen maanden hebben wij eens even goed geluisterd watvoor verkeer er uitging tussen de Europese geheime diensten en de Europese Commissie in Brussel en….ik kan u zeggen, het was niet veel fraais. In nauwelijks gecodeerde boodschappen kregen de geheimedienstige medewerkers van Europese ambassades in Kiev opdracht om het vuurtje een beetje op te stoken. Zij moesten op zoek gaan naar ontevreden groepen in de Oekraïense samenleving, of dat nou kristalheldere fascisten en Nazi’s waren of niet…het maakte niet uit. Het ging om de belangen van de EU en die waren….uitbreiding naar het oosten. Want ja, tussen EU en Rusland is sinds het aantreden van Putin een doorgaande strijd losgebrand om energiebronnen, mensen en Lebensraum. En zeker: zelfs Merkel weet dat niet. Nee, en Hollande ook niet, het is pure Europese machtspolitiek.

De Europese Commissie was vastbesloten Oekraïene in z’n geheel in te lijven, al was het alleen maar om een land de schuld te kunnen geven van de volgende financiële crisis. Oekraïeners zouden daarvoor prima dienen, het zijn in de ogen van onze machthebbers immers grote minkukels? En dat is nog waar ook want dat zooitje dat nog te beroerd is om de straat te schrobben maar wel ene grote mond heeft over Russisch en niet-Russisch kwam in het geweer. O wat voelden die kampbewakers-in-de-dop een fantastische helden toen ze konden paraderen als idolen voor de democratie!  Maar helaas…

Het tuig van de andere richel had hen door. Het tuig van de richel die 40 miljard uitgeeft aan Olympische Spelen had het door. Niet dat wij het hebben doorgegeven hoor. Nee, toevallig deed die achterhaalde elektronische zooi van het Putingezelschap het een keer en zie…ze wisten ervan af. En in het geheim begonnen ze maatregelen te nemen, vrijwilligers te zoeken om de herrie en chaos in Oekraïene wat verder op te stoken. Geinig toch?

Weet u wat alleen zo jammer is? Dat onze Nederlandse nieuws-Media completely “imbedded” zijn bij de geheime diensten en precies vertellen wat de grote dames en heren in Brussel, zoals Hans van Baalen, graag willen horen. En zo wordt ons volkje rijp gemaakt voor een groeiende vorm van ellende. Waartoe dat leiden gaat? Ja, dat laat zich raden.

Tot sterkte,

Kaj Elhorst

https://chaoticus.wordpress.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s