De vrijheid is een erbarmelijk hoopje…..

Vrijheid, er zijn standbeelden voor opgericht en oorlogen voor gestreden, er is over ruzie gemaakt en over gebekvecht en eigenlijk is dat alles want….kunnen wij zelfs ook maar een milimeter met vrijheid omgaan?

Ik vrees van niet. Het laatste monsterlijke produkt is de vrijheid van meningsuiting, oorspronkelijk bedoeld om burgers te vrijwaren van al teveel inmenging door de overheid. In onze tijd uitgegroeid tot een vormloos misbaksel dat toestaat hoe wij elkaar het loeven zuur maken. Vrijheid van meningsuiting is vooral bedoeld om onszelf duidelijk te maken dat we de enige normale mens in de wereld zijn en DUS ook de enige met het grootste gelijk van de wereld! We schelden elkaar uit, vloeken en slaan een ander op z’n bek als die ook gebruikmaakt van het recht op vrije meningsuiting en zo wordt het het recht om het recht in eigen hand te nemen.

Nuis er weer een nieuwe storm opgestoken. Moslims MOETEN openlijk afstand nemen van IS. In dat opzicht hebben ze dus geen recht op vrije meningsuiting, daaronder kan ook het “ertoe zwijgen” vallen. Waarom niet? Omdat het Joost Eerdmans en zijn bende niet uitkomt. Nu moet ineens iedereen als een soort SA-brigade met de neus in dezelfde richting staan want Joost Eerdmans weet waar het kwaad in de wereld vandaan komt. HIJ is de verlosser en de zalf op de wonde.

Alleen deze jongen trekt zich daar natuurlijk weer niets van aan, evenmin als dat hij zich iets aantrekt van die malloten Geert en Bart Schut met hun kabouterverhaaltjes tegen het slapen gaan. Moslims en alle andere mensen in Nederland hebben het recht afstand te nemen of niet, dat mogen zij helemaal zelf weten. Dat is geen recht van vrije meningsuiting maar VRIJHEID.

Tot sterkte,

Kaj Elhorst

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s