Bij Teeven en Netanyahu zit het crimefighten tussen de oren

Kijk die Teeven mag zichzelf dan wel een crimfeighter noemen, een starfighter wordt hij nooit en een hoogvlieger is hij in geen geval. Ik vrees dat hij nooit passend onderwijs heeft gehad en dat geldt ook voor zijn baas Opstelten.

Soms zou je willen dat Obama op de stoel van Teeven zat, niet altijd maar soms. Obama heeft vannacht afgekondigd, over het hoofd van Republikeinse dumbo’s heen, dat een grote groep illegalen te maken krijgt met wat soepeler omganmgsregelingen. Onze zelfbenoemde crimefighter heeft juist aangekondigd dat gemeenten die illegalen helpen met basisvoorzieningen, geen rijkssteun meer krijgen. Deze ontzettend domme man meent dat het op die manier gemakkelijker wordt de “illegale” stroom immigranten tegen te houden. Het tegendeel zal het geval blijken te zijn. Deze “illegalen” komen namelijk af op de rijkdommen die hier te verdelen zijn. Als je ze niet binnen wilt hebben, zal je het leven hier slechter moeten maken dan in hun land van herkomst en ik geef het toe, kabinet, aandeelhouders en banken doen  hun best.

Zolang dit land voor tallozen in de wereld aantrekkelijk blijft, zullen ze ook blijven komen, al dreig je ze dood te schieten aan de grens. De maatregelen van Teeven gaan ertoe leiden dat “illegalen” gaan onderduiken en vaker hun toevlucht nemen tot roven en stelen.Ze moeten immers ergens van leven en….meestal hebben ze in het land van herkomst heel goed geleerd hoe ze zich op criminele wijze in leven kunnen houden. Daarginds doet de helft van de bevolking dat omdat ze is uitgesloten van het normale economische patroon.

Teeven en Opstelten laten wel vaker zien dat het IQ bij hen niet al te hoog aangeslagen mag worden, o  maar te zwijgen van het EQ. Zij denken nog steeds dat je drugs moet bestrijden en geven daaraan rustig 8 miljard per jaar uit, meer dan het begrotingstekort dus. In dezelfde periode onderwerpen ze de politie aan een TRANSITIE die zolang gaat duren dat niemand er meer iets in ziet als ze afgelopen is. Op die manier is de politie met twee belachelijke taken bezig: drugsbestrijding (48% van alle zaken) en eigen organisatie. En dan maar hopen dat er iets gedaan wordt tegen verkeersovertredingen en criminaliteit.

Nu zijn Opstelten en Teeven bij lange na niet de enige kortzichtige mafkezen die het stuur in handen hebben. Een ander voorbeeld is Netanyahu die denkt dat je huizen van terreoristen moet opblazen om je eigen land veiliger en vreedzamer te maken. Ja, het is niet anders, de stupiditeit is  aan de macht.

Tot sterkte,

Kaj Elhorst

https://chaoticus.wordpress.com

Advertenties

One thought on “Bij Teeven en Netanyahu zit het crimefighten tussen de oren

  1. Nee joh, we moeten de drugscriminaliteit rustig laten tieren en dan net als in Mexico de drugsbaronnen laten regeren.En inderdaad door huize van terroristen op te blazen wordt de wereld niet veiliger, laten we ze dan allemaal een gratis huis geven en een uitkering, wedden dat het terrorisme weldra uitgeroeid is??

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s