Geert Wilders is erger dan Islamisering

Islamisering, ik word met het woord om de oren geslagen totdat ze ervan tuiten. De bewijzen van een geïslamiseerde samenleving zie ik nergens tenzij je elke synagoge als ‘verjoodsing’ beschouwt.

Geert Wilders is erger dan de veronderstelde Islamisering, veel erger. Het voortdurende gehamer op de vermeende gevaren van de Islam heeft een uiterst negatieve invloed op onze samenleving. Mensen worden bang en tegelijkertijd agressief. Die twee gaan heel vaak samen. Op basis van die twee peilers bouwt Geert een machtsbasis en dat kan alleen maar leiden tot een onleefbare samenleving. Vrijheid en openheid zullen steeds meer gaan verdwijnen en plaatsmaken voor zogenaamde veiligheidsmaatregelen zoals soldaten op straat. Nu is al eerder gebleken dat een dergelijke aanpak niet werkt, soldaten op straat roepen geweld over zich af en dus wordt het erger. Mensen als Geert halen daaruit dan weer het bewijs hoe belangrijk die militairen zijn en maken het nog een stapje verschrikkelijker. Angst en haat vinden nog verder hun weg, vooral via de route van het recht op vrije meningsuiting. Ook die zal trouwens verdwijnen: voor uw eigen veiligheid!

Geert en zijn grote leermeesteres uit Somalië waarvan ik de naam even kwijt ben maar dat maakt niet uit, hebben de Nederlandse samenleving steeds verder uit elkaar gespeeld en doen niet anders dan Nederlandse waarden en normen wegpoetsen en -schrobben. Zij stellen dat zij de Nederlandse cultuur verdedigen maar in werkelijkheid vermorzelen ze die cultuur en bestrooien ze die met het puin in van de intolerantie en zelfzucht. Het wordt hoog tijd dat iemand zich daartegen gaat verzetten en deze bende cultuurbarbaren tot stoppen brengt maar ja…dat zie ik een visieloos lummeltje als Mark nog niet doen. Wie springt in de bres die Nederland pas werkelijk dreigt weg te vagen?

Advertenties

2 thoughts on “Geert Wilders is erger dan Islamisering

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s